lunes, 19 de diciembre de 2011

Propostes nadalenques


OCI 
El Nadal arriba amb moltes ofertes per gaudir sense passar pena pels diners

A la residència també s'hi nota l'esperit de Nadal, arbre a l'entrada inclòs! El Nadal s'ha convertit en una època de despeses infinites, un dia si i un dia també. Que si el pare, la mare, els avis, els tiets, la parella... Per això us proposo unes alternatives que potser us ajudaran a gaudir sense haver de gastar gaires diners; o, si més no, faran que l'experiència ja serveixi de regal. Avui us deixo dos propostes, aniran sorgint-ne més al llarg dels dies.

PISTA DE GEL A PLAÇA CATALUNYA

 "Per primer cop a la història, Barcelona celebra el Nadal amb una gran pista de gel, de 1.200 metres quadrats, a la part central de la plaça de Catalunya, sobre el mosaic de la Rosa dels Vents. Hi podran patinar alhora unes 400 persones i estarà coberta per una estructura rígida. També hi trobareu una carpa de 200 metres quadrats que serveix de vestidor i per entrar i sortir de la pista. La instal·lació té una terrassa dividida en dues parts, una per als patinadors i l’altra per al públic sense patins, amb servei de bar."

El preu està bé per la qualitat del que s'ofereix. 1 hora val 8€; 30min valen 6€.
A la mateixa pista, hi trobareu patins de lloguer (inclosos en el tiquet) servei de bar i vestidor. A diverses botigues de la ciutat us donaran vals de descompte per comprar dos tiquets al preu d’un.

Estarà oberta fins al 8 de gener i s’hi podrà patinar durant tot el dia: de 10.00 a 21.00 hores entre setmana, i fins a les 23.00 hores els divendres, dissabtes i les vigílies de festius.

DESCOMPTES

Per a tots aquells que no rebutgin una oferta, l’Ajuntament posa en marxa 4 descomptes per gaudir del Nadal sense gastar tants de diners.

  • 2X1 ZOO
  • 2X1 TIBIDABO
  • 3€ DESCOMPTE TELEFÈRIC DE MONTJUIC
  • 20%-40% EN CONCERTS I FUNCIONS A L’AUDITORI


ÚNICAMENT HEU D’ENTRAR A LA WEB DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA (WWW.BCN.CAT) I ENTRAR A LA SECCIÓ DE NADAL! OMPLIU EL FORMULARI I GAUDIU!

No hay comentarios:

Publicar un comentario