viernes, 4 de noviembre de 2011

Ja tenim Consell Col·legial!

La nit del 3 de Novembre es va celebrar a la residència Ramon Llull les eleccions del Consell Col·legial, l'organisme que representa els col·legials i residents davant la direcció. D'aquest organisme també surten propostes, mesures, normes, avantatges... Tot el que es proposi és avaluat i els membres donen el vist i plau o la negativa.

Ahir vespre, després d'unes hores de recaptació de vots per part dels encarregats; sortiren els resultats. Les 7 persones que aquest any ens representaran són: Aina Torres, LLuis Salord, Cristina Royo, Joan Miquel Pujol, Tomeu Oliver, Emília Rovira i Joan Josep Bestard. Dins del Consell no hi ha jerarquies així tots tenen el mateix pes a l'hora de decidir.

Aquestes mocions funcionen amb el vot dels membres del Consell Col·legial i l'aportació de l'opinió d'altres membres però que no tenen opció a vot. Està integrat per 7 persones. S'hi pot presentar tothom qui vulgui, sense restriccions d'edat o de permanència a la residència. La condició principal és que l'any següent el consell haurà de ser renovat per complet, és a dir, s'haurà de tornar a votar els 7 membres que es desitgen. 

Així doncs, enhorabona als escollits!

No hay comentarios:

Publicar un comentario