viernes, 28 de octubre de 2011

Arrancam amb una de ràdio!

El proper 7 de novembre podreu gaudir del nou programa de ràdio de la residència Ramon LLull, DEL LLULL A TU. 

En aquest mes que portam de curs s'ha anat gestant entre les parets del col·legi una iniciativa nova i original. El que havia de començar com un Taller de Ràdio ha esdevingut en un programa creat totalment pels col·legials. El programa s'emetrà cada dilluns de 20h a 21h, a COOLTURAFM.


Aquesta proposta va néixer de la secció de cultura del CMU Ramon LLull i ha arrelat amb força. Els residents s'han anat animant poc a poc i en el transcurs dels dies el projecte ha agafat empenta. La varietat de les seccions i el toc jove fan que el programa, ara per ara, sigui entretingut. També impera la diversió en la seva realització i les ganes de fer una cosa diferent. 

Per saber-ne més: el programa tendrà una durada de1 hora setmanal, cada dilluns. Està format per seccions com: notícies d'actualitat, medi ambient, cinema, música catalana, llengua catala, festes i tradicions, literatura, meteorologia ,vida d'estudiant, activitats que es realitzin a la residència, conferències... Cada secció està presentada per diferents estudiants que l'emeten setmanalment, quinzenalment o bé mensualment. DEL LLULL A TU té un blog on us podeu informar de tot el que volgueu, doncs allà està presentat de manera més completa i detallada. 


El passat 24 d'octubre els participants del programa radiofònic ja van assistir a l'estudi per familiaritzar-se amb el material i amb la situació en sí, ja que quasi ningú havia tengut experiència alguna amb la radio. Es va aprofitar per gravar les falques del programa i els diversos anuncis que es vagin donant al llarg de l'hora (entre ells, l'anunci del bar de l'Elena, molt apreciada entre els estudiants pels seus entrepans i el cafè amb llet). Al llarg de la setmana es van organitzant altres reunions per tenir-ho tot preparat pel gran dia, dia 7 de novembre.

Si us interessa escoltar la retransmissió podeu sintonitzar-la a les següents emissores:
  • Barcelona 88.0 / canal 54 TDT
  • Sabadell 105.5
  • Tarragona, Alt Camp i Conca de Barberà canal 54 TDT
  • Vallès Oriental canal 40 TDT




I per Internet ens podeu seguir en les webs:

Per últim, us deixo la pàgina del facebook per si us animau a participar o a deixar les vostres opinions: http://www.facebook.com/pages/Del-Llull-a-tu/305702289455497?ref=ts&sk=wall

No hay comentarios:

Publicar un comentario