lunes, 24 de octubre de 2011

Concert de violí per entrar en calor

El passat dia 20 d'Octubre es va oferir un concert de violí a càrrec de Helena Satué i Miguel Ángel Dionis, guanyadors del concurs Cicle de Primavera dels Col·legis Majors Penyafort- Montserrat i Ramon Llull. El concert es realitzava a les 20h al Paranimf de la Universitat de Barcelona i l'entrada era gratuïta.


Amb motiu d'aquest esdeveniment alguns col·legials es van desplaçar a la Universitat de Barcelona per no perdre's-ho. Entre la multitud hi destacava la gent gran, gran aficionats a la música clàssica i adults. Helena Satué interpretava les peces amb el violí, acompanyada del pianista Dionís. Ambdós han fet carrera en l'àmbit de la música i són bastant coneguts. La seva professionalitat és impecable, tal com va quedar demostrat amb l'aplaudiment massiu del públic al final del concert.

Un altre element que els alaba és el fet de guanyar el Cicle de Primavera, un concurs organitzat per la Universitat de Barcelona que consisteix en presentar als nous talents musicals. A través de 10 recitals, amb una durada aproximada de 45 minuts, els jutges decideixen qui es mereix el premi de tocar un recital, patrocinat per la Universitat de Barcelona a una sala externa dels Col·legis Majors.


Així doncs, els residents van sortir a les 19:30h per partir al recital, on van gaudir de quasi una hora de música. Les impressions finals van ser molt positives, valorant les impressions que causava la violinista amb les seves notes lleus i fortes a la vegada, notes que semblaven acariciar les parets del Paranimf.


No hay comentarios:

Publicar un comentario